Jo miljoona harjoitusmerkintää!

Vuonna 2013 Treeni.fi saavutti merkkipaalun, kun miljoona merkintää tuli täyteen. Päiväkirjan käyttäjinä ovat toimineet useat kansainvälisen tason huippuvalmentajat sekä urheilijat. Noin puolet käyttäjistä on kansallisella tai kansainvälisellä huipputasolla olevia urheilijoita. Kansainvälisiä arvokisamitalisteja on useita.

Tutustu päiväkirjaan veloituksetta 30 päivän ajan klikkaamalla alla olevaa nappia:

Treeni.fi ratkaisee monia valmentajan ja urheiljoiden välisen viestinnän perusongelmista. Näihin kysymyksiin on etsitty vastauksia jo vuosia mutta Treeni.fi on onnistunut yhdistämään teorian ja käytännön toimivaksi kokonaisuudeksi.

Esimerkkejä Treeni.fi käyttäjistä:

 • Rugbymaajoukkue
 • Pesäpalloseurat
 • Yleisurheilumaajoukkue
 • Itsepuolustuslajien maajoukkueet
 • Golfseurat ja instituutiot
 • Kestävyysjuoksijat- ja maratonkoulut
 • Urheiluopistot
 • Uimaseurat
 • Alppimaajoukkue
 • Voimisteluseurat
 • Jalkapalloseurat

Katso alla olevan linkin takaa esittelykalvoja SlideSharesta

from Tero Tolonen
 
Katso myös Käyttöohjeita Treeni.fi käyttäjille

Miksi et liittyisi mukaan jo tänään?

Treeni.fi käyttäjänä saat käyttöösi välittömästi vuosien kokemuksen sähköisestä urheiluvalmennuksesta. Päiväkirjan avulla tulostat nopeasti PDF muodossa suunnitelmat harjoituksiin mukaan ja hoidat samalla tilastoinnin ja olennaisen viestinnän urheilijan kanssa asiaankuluvalla tavalla.

Valmentajan työtä Treeni.fi helpottaa merkittävästi. Erilaisia tilstoja ei tarvitse luoda käsin tai Excel -tiedostojen avulla, koska päiväkirjan hoitaa nämä pikkuseikat puolestasi. Voit käyttää myös Exceliä, sillä Treeni.fi tekee myös Excel -tiedoston puolestasi. Suunnitelmia ei tarvitse kaivaa kansioiden syövereistä, koska ne ovat heti napin painalluksen päässä, kuten myös urheilijan kommentit ja muut harjoitusmerkinnät. Riippumatta siitä missä päin maailmaa sinä tai urheiljasi satutte kulloinkin olemaan.

Omien harjoitusten lisääminen yhdelle tai usealle valmennettavalle käy herlposti, samoin myös urheilijoilla, jotka voivat merkitä omat harjoituksensa päiväkirjaan nappia painamalla. Lisäksi päiväkirjassa on kaikkien käyttäjien yhteinen harjoituspankki, jonka kautta voit hakea ideoita ja inspiraatiota omaan valmennustyöhön.

Mitä maksaa?

Päiväkirja on varsin edullinen, suhteessa sen omninaisuuksiin. Tällä hetkellä hinta on vuodessa 14e per käyttäjä. Siis todellakin kyseessä on vuosimaksu, ei kuukausimaksu. Monelle käyttäjälle sähköinen versio tulee edullisemmaksi kuin paperinen versio tai USB tikuille tehtävät varmuuskopiot.*)

 

*) (toki Treeni.fi:n voit myös varmmuskopioida USB tikulle tai lähettää kopio päiväkirjasta omaan sähköpostiin)

Yhteistyössä:
Suomen Urheiluliitto
FC Haka
Suomen Taekwondoliitto